Tausta
Tausta
Otsikko

TapahtumakalenteriTekijät ja tausta

Studio Manuela eli Helsingin ruotsalaisen metodistiseurakunnan harrastuspaja syntyi kolmen aktiivisen naisen, Virpin, Monican ja Ritan yhteisenä hengentuotteena. Vuonna 2008 hankittiin, pastori Leif-Göte Björklundin suosiollisella tuella, toiminnan vaatimukset täyttävän tilan Kristuskirkon kiinteistön katutasosta.

Toiminta otettiin heti hyvin vastaan ja jo vuoden kuluttua oli vetäjän, keramiikkataiteilija Rita Ramelin perustettava toinenkin viikottainen ryhmä vastaamaan lisääntyneitä, iloisten harrastajien, tarpeita. Nykyisen pastorimme Kaikka Växbyn aktiivisen osallistumisen kautta pystymme tarjoamaan myös monien osallistujien hengellisempiä tarpeita vastaavat palvelut.

Ohjaajamme Rita Ramel on elättänyt itseään keramiikkatöillään sekä toiminut liikkeenharjoittajana askartelu- ja lahjatavaraalalla. Hänen asiantuntemuksensa kattaa useimmat taidekäsityön harrastealat. Nykyisen seurakuntatyöntekijän toimessaan hän on keskittynyt Studio Manuelan toiminnan kehittämiseen ja hän lupaa yllättää monilla uusilla tempauksillaan kaikkia mukana olevia!

Lisää kuvia aiheeseen liittyen voit katsella kuvagalleriassa!Positiivista energiaa